Passie voor de mens achter de zorgvraag

In mijn jeugd ben ik opgegroeid met een oudere broer met down syndroom. Het zijn mensen zoals jij en ik met dromen, wensen een eigen ik. Voor mij is het belangrijk dat mensen met een beperking worden gezien en dat ze gehoord worden.

 

Zeer ervaren zorgverlener

AnnCare heeft meer dan 24 jaar ervaring bij verschillende zorginstellingen en woonvoorzieningen in de gehandicaptenzorg opgedaan. Hierdoor neem ik veel kennis mee waar je van kan profiteren.

 

Uitgebreide kwalificaties

AnnCare heeft diverse kwalificaties, voor onder andere: gebruik van tilliften, bloedsuiker prikken, beademingsapparatuur, stomazorg, etc. Hierdoor weet je zeker dat je beschikt over een gekwalificeerde zorgprofessional.

KIWA gecertificeerd

AnnCare heeft het KIWA certificaat van Vakbevoegdheid en Vakbekwaamheid (registratienr 29042), voor het kwalificatieniveau 4 en voor het profiel WKKGZ via instelling/organisatie/gemeente en WMO of Jeugdhulp via instelling/organisatie/gemeente.

 

Passie voor doven en slechthorenden

AnnCare heeft een passie voor dove en slechthorende cliënten en heeft ook veel ervaring in het werken met deze cliënten. Dit maakt het voor de cliënten prettiger en makkelijker om te communiceren met hun zorgverlener.

 

Complete diensten en breed inzetbaar

AnnCare heeft een zeer compleet pakket aan zorgdiensten te bieden, waardoor alle expertise door dezelfde persoon gerealiseerd kan worden. AnnCare is hierdoor ook breed inzetbaar. Dit werkt kostenbesparend, efficiënt en prettig voor de cliënt.