Mijn naam is Anneke Verhagen: Specialist in gehandicaptenzorg. Met meer dan 24 jaar ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en (dementerende) ouder wordende personen.

Mijn bedrijf AnnCare is in november 2019 opgericht. Ik ben geboren in 1974. In mijn jeugd ben ik opgegroeid met een oudere broer met down syndroom. Het zijn mensen zoals jij en ik met dromen, wensen en een eigen ik. Voor mij is het belangrijk dat deze mensen gezien en gehoord worden. Verbinding met elkaar maken en gelijkwaardigheid staat daarbij centraal. Inmiddels heb ik ervaring op gedaan bij verschillende instellingen en woonvoorzieningen in de gehandicaptenzorg.

Instellingen en PGB houders kunnen AnnCare inhuren.
Voor mij is het belangrijk om aandacht te schenken aan de cliënten, om de dagelijkse zorg en ontwikkeling leuker te maken en de cliënt een portie humor te brengen wanneer dat passend is. Ik werk graag in team verband, intramuraal en extramuraal. Verder werk ik samen met fysio, ergotherapeuten en gedragsdeskundige. Is er een ernstige vorm van probleemgedrag in het reguleren van agressie, dan verwijs ik door naar personen die hierin gespecialiseerd zijn.

De verschillende doelgroepen.
Mensen met een ernstige verstandelijke meervoudige beperking, mensen met NAH. (volledige) overname van ADL-zorg, mensen met een auditieve en visuele beperking, mensen met autisme, (dementerende) ouder wordende mensen.

Verpleegtechnische handelingen.
Het gebruik van Tilliften, medicatie verstrekken, kathetertoilet bieden, BLSW meten, insuline injecteren, stomazorg verlenen, sondevoeding verzorgen, lichamelijke verzorging, bed zorg, passieve transfers, incontinentie, eten en drinken verzorgen.